Meer lucht voor Marquez

Spanjaard Marc Marquez heeft afgelopen maandag in Barcelona succesvol een operatie ondergaan aan zijn neusbrug om de ademhaling door zijn neus te verbeteren. Deze operatie was noodzakelijk vanwege een afwijkend tussenschot dat voor een obstructie van de luchtwegen zorgden, waardoor een goede ademhaling werd bemoeilijkt.  

 

Marquez besloot deze procedure te ondergaan tijdens de korte pauze in zijn schema. De Honda-rijder moet nu rusten en zal een week inactief zijn.

 

Foto:2snap.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.