vrijdag 29 maart 2024

25e editie Wegraceboek

Fans van motorsport opgelet! Vanaf vrijdag 11 december is het Wegraceboek 2015/2016 verkrijgbaar. Het jaarlijkse wegraceboek gaat zoals altijd in op de hoogtepunten van het afgelopen motorsportseizoen. Door middel van de beste actiefoto’s en uitgebreide achtergrondinformatie wordt het afgelopen jaar in geur en kleur vereeuwigd. En wat een jaar was het! De titelstrijd tussen Lorenzo en Rossi liep enorm hoog op, Michael van der Mark maakte zijn debuut in het WK Superbike, Bennie Streuer en Geert Koerts werden wereldkampioen met hun zijspan en opkomend talent Bo Bendsneyder won overtuigend in de Red Bull Rookies Cup. Een goed jaar voor motorsportminnend Nederland. 

In het Wegraceboek 2015/2016 staan naast wedstrijdverslagen van de MotoGP ook samenvattingen van de wedstrijden uit de Moto2- en Moto3-klassen. Ook wordt er ingegaan op de techniek achter de MotoGP. Naast de internationale racerij wordt er ook teruggeblikt op de Nederlands-Belgische competitie. Kortom: hét meest complete naslagwerk voor de echte motorsportliefhebber. 

Dit jaar is het Wegraceboek voor de vijfentwintigste keer gemaakt. De makers zijn Hans van Loozenoord en Henk Keulemans. Bijgestaan door Ad van de Graaf en MOTO73’s eigen Marien Cahuzak hebben zij de 192 pagina’s aan informatie ook dit jaar weer weten te produceren.

Het Wegraceboek 2015/2016 is vanaf vrijdag 11 december te bestellen via www.veldhuismedia.nl of via MOTO73 en kost €24,95.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen