20.8 C
Nederland
maandag 23 mei 2022

28 bestuurders verliezen rijbewijs

Heb je ze gisteren gezien, de verkeers- en snelheidscontroles? Op Flitsservice.nl werden er maar liefst 52 gemeld, het merendeel daarvan op de toegangswegen van en naar het TT Circuit. Ter vergelijking, vorige week zondag waren er nog geen 25 controles door het gehele land.

Ofwel, de politie is lekker bezig geweest en bij de controles op de A28 en in de Flevopolder moesten 28 bestuurders hun rijbewijs inleveren doordat ze meer dan 50 kilometer te hard reden. Één bestuurder maakte het wel heel bont, hij of zij reed 79 kilometer per uur te hard. 

In totaal schreven de teams op de A28 en de Flevopolder 155 processen-verbaal op. Eentje daarvan was trouwens voor een wheelie, verder waren het voornamelijk automobilisten die te hard reden. Hoeveel processen-verbaal er in totaal werden uitgeschreven, is niet bekend.

Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen