28 bestuurders verliezen rijbewijs

Heb je ze gisteren gezien, de verkeers- en snelheidscontroles? Op Flitsservice.nl werden er maar liefst 52 gemeld, het merendeel daarvan op de toegangswegen van en naar het TT Circuit. Ter vergelijking, vorige week zondag waren er nog geen 25 controles door het gehele land.

Ofwel, de politie is lekker bezig geweest en bij de controles op de A28 en in de Flevopolder moesten 28 bestuurders hun rijbewijs inleveren doordat ze meer dan 50 kilometer te hard reden. Één bestuurder maakte het wel heel bont, hij of zij reed 79 kilometer per uur te hard. 

In totaal schreven de teams op de A28 en de Flevopolder 155 processen-verbaal op. Eentje daarvan was trouwens voor een wheelie, verder waren het voornamelijk automobilisten die te hard reden. Hoeveel processen-verbaal er in totaal werden uitgeschreven, is niet bekend.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?