30 & 31 maart: Indian Open Deur dagen

Op 30 en 31 maart zijn de Open Deur dagen bij de Indian dealer. Sommige dealers maken hier een hele happening van met live muziek, food, aanwezigheid van de Indian Motorcycle Riders Group, etc. Anderen pakken wellicht iets minder groot uit, maar ieder dealer heeft in ieder geval zijn demo’s klaar staan voor een proefrit.

Op 30 en 31 maart pakken de Indian-dealers dus meer of minder groot uit tijdens de Open deur dagen. De 2019 modellen kun je testen. Dus als je in de buurt bent… rij langs!

Bekijk welke Indian dealer bij jou in de buurt zit.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.