maandag 11 december 2023

32ste Superbiker met 25% korting

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Het is officieel: de voorverkoop voor de 32-ste Superbiker staat online. Kom naar het grootste Supermoto-evenement ter wereld van 19 tot en met 21 oktober 2018 op het circuit Jules Tacheny in Mettet. De show van dit jaar kondigt zich groots aan, zowel op als naast de piste, en zal zonder twijfel alle fans van deze discipline in vervoering brengen. Koop nù je tickets in de voorverkoop en bespaar zo’n 25% op je inkom. Bestel uw ticket aan € 50 in voorverkoop ipv € 65 ter plekke voor drie dagen.

De inschrijvingen voor de rijders staan open
Nog goed nieuws, nu voor de rijders: de inschrijvingen zijn vanaf nu geopend. Gezien het groeiend succes van het evenement (met vorig jaar zo’n 400 ingeschreven rijders) zijn er twee nieuwe categorieën voor de 32-ste Superbiker bijgekomen: de Senior Superbiker (open voor rijders ouder dan 45 jaar) en de e-Superbiker (100% elektrisch).
Naast de twee nieuwe categorieën zijn er natuurlijk ook de vaste waarden: de Superbiker, de Junior Superbiker, de Legend Superbiker en de Superquader. Wacht niet met u in te schrijven want het aantal plaatsen is beperkt!

Nieuw kleedje voor de Superbiker-website
Ter gelegenheid van de 32-ste verjaardag van de Superbiker komt er een nieuw logo en een nieuwe website. De nieuwe, gebruiksvriendelijkere site, wil de beste informatie bieden aan bezoekers en rijders. Ontdek hier meteen de nieuwe site.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen