32ste Superbiker met 25% korting

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Het is officieel: de voorverkoop voor de 32-ste Superbiker staat online. Kom naar het grootste Supermoto-evenement ter wereld van 19 tot en met 21 oktober 2018 op het circuit Jules Tacheny in Mettet. De show van dit jaar kondigt zich groots aan, zowel op als naast de piste, en zal zonder twijfel alle fans van deze discipline in vervoering brengen. Koop nù je tickets in de voorverkoop en bespaar zo’n 25% op je inkom. Bestel uw ticket aan € 50 in voorverkoop ipv € 65 ter plekke voor drie dagen.

De inschrijvingen voor de rijders staan open
Nog goed nieuws, nu voor de rijders: de inschrijvingen zijn vanaf nu geopend. Gezien het groeiend succes van het evenement (met vorig jaar zo’n 400 ingeschreven rijders) zijn er twee nieuwe categorieën voor de 32-ste Superbiker bijgekomen: de Senior Superbiker (open voor rijders ouder dan 45 jaar) en de e-Superbiker (100% elektrisch).
Naast de twee nieuwe categorieën zijn er natuurlijk ook de vaste waarden: de Superbiker, de Junior Superbiker, de Legend Superbiker en de Superquader. Wacht niet met u in te schrijven want het aantal plaatsen is beperkt!

Nieuw kleedje voor de Superbiker-website
Ter gelegenheid van de 32-ste verjaardag van de Superbiker komt er een nieuw logo en een nieuwe website. De nieuwe, gebruiksvriendelijkere site, wil de beste informatie bieden aan bezoekers en rijders. Ontdek hier meteen de nieuwe site.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?