zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Guzzi-fans: pak de agenda!

Als Moto Guzzi de deuren (of beter gezegd: de legendarische rode poort) open zet, wil je daar als Guzzioot natuurlijk bij zijn. De locatie kon je wel raden, Mandello del Lario inderdaad, maar de datum is nu ook bekend. Op 7 tm 9 september is het zo ver. De afgelopen drie keer kwamen er zo’n 50.000 man op de feestelijkheden af.

De windtunnel
Op vrijdag zijn bezoekers vanaf drie uur ’s middags welkom in het museum en de fanshop. Op zaterdag en zondag komen daar ook de productielijnen en historische windtunnel bij. Vanuit het Moto Guzzi Village vertrekken de Italiaanse twins voor een testrit door de omgeving. Het bied je de gratis gelegenheid om op een zeldzame V7III Limited Edition te rijden. De Eagle Shop biedt een overzicht van alle accessoires en de uitgebreide kledinglijn.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen