13 C
Nederland
zondag 25 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

7 Redenen om naar de MBU te gaan

1. De aanbiedingen – Neem op de Motorbeurs Utrecht een abonnement op MOTOR Magazine en/of MOTO73 en ontvang een waardebon van € 50,- bij MotoPort-dealers. Met de MOTOR Magazine en MOTO73 ledenpas krijg je overigens een leuk cadeau. Denk er wel aan… Op = Op!

2. Proefzitten op de nieuwste motoren – Voor jong en oud is er uiteraard de gelegenheid om proef te zitten op de nodige 2015-modellen. In Hal 7 (nieuw voor dit jaar) tref je vele merken aan, zoals Suzuki, BMW, Kawasaki, Triumph, H-D, Ducati, Aprilia, Moto Guzzi, KTM en Honda.
3. De spectaculaire Steile Wand – In hal 12, bij de Indian-stand, heeft Jan Laurens zijn ’ton’ staan, waarin hij met Indians laat zien hoe je steile wand rijdt. Meerdere keren per dag laat hij, samen met zijn kompanen, een gave show zien.

4. Eerste keer motorrijden – Buiten (bereikbaar via hal 10, 11 en 12) kun je een eerste ‘les’ nemen, om eens te kijken of motorrijden daadwerkelijk iets voor je is. Ook is het mogelijk voor motorrijders om eens te proeven aan elektrisch rijden. Zero en BMW hebben hun motoren en scooters klaarstaan om je een unieke ervaring te laten beleven. 
5. Ook leuk voor de kinderen – Altijd een goede combinatie, kinderen en motoren. Op de Motorbeurs Utrecht kunnen ze hun eerste stappen op de motor maken. Op een elektrische trialfiets mogen ze aan de slag.
6. motoren kopen – Daar staat de Motorbeurs Utrecht natuurlijk om bekend, je treft er ook occasions aan. Als je op zoek bent, dan moet het raar lopen, wil je niet slagen op de MBU. 
7. Mooie modellen – Last, but not least… De echte modellen!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen