dinsdag 18 juni 2024

7 redenen waarom je RIDERS Festival niet wilt missen

Het RIDERS Festival staat voor de deur en belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor motorliefhebbers en muziekliefhebbers. Gehouden op 1 en 2 juni 2024 bij Autotron Rosmalen, biedt dit evenement een mix van spectaculaire shows, unieke motoren en een geweldige sfeer. Hier zijn zeven redenen waarom je dit festival niet mag missen:

1. Primeur van de Bigtwin Bikeshow Outdoor

Voor het eerst wordt de Bigtwin Bikeshow Outdoor georganiseerd op het RIDERS Festival. Bewonder de mooiste choppers en custom motoren in een indrukwekkende opstelling​.

2. Live optredens van Tribute Bands

Live Optredens van Tribute Bands: Geniet van optredens van top tribute bands zoals Claptunes (Eric Clapton), The Bruce Band (Bruce Springsteen), en Stones Sessions (The Rolling Stones). Deze bands brengen de klassiekers tot leven op de Main Stage.

RIDERS Festival timetable 1200x800

3. Test de nieuwste motoren

Test de Nieuwste Motoren: Bezoekers kunnen de nieuwste modellen van motoren testen, waaronder de BMW R 1300 GS en de Kawasaki Ninja ZX-4RR. Dit is de perfecte kans om je droommotor uit te proberen​​.

4. Spannende stuntshows

De RST Showarena biedt een adembenemende ervaring met stunts en demonstraties van FMX4EVER, bekend om hun spectaculaire freestyle motocross shows​.

5. Gratis parkeren voor motoren

Bezoekers die met de motor komen, kunnen gratis parkeren direct voor de deur. Dit maakt het extra gemakkelijk en voordelig om het festival te bezoeken​.

6. Voor jong en oud

Het festival biedt ook volop vermaak voor kinderen, zoals het Indian Kids Parcours waar ze op elektrische motoren kunnen rijden en springkussens om zich uit te leven​.

7. Breed scala aan exposanten

Ontdek stands met een breed scala aan producten, van motorkleding tot custom paint. Er is voor ieder wat wils en je kunt hier de nieuwste trends en producten ontdekken​.

Met deze unieke combinatie van motoren, muziek en activiteiten voor het hele gezin, is het RIDERS Festival een evenement dat je niet wilt missen. Zorg dat je erbij bent en beleef twee dagen vol actie en plezier!

Voor meer informatie en tickets, bezoek de officiële website RIDERS Festival.

Praktische informatie

WaarAutotron Rosmalen

Wanneer         
1 en 2 juni 2024
Zaterdag van 10.00 – 17.00u
Zondag van 10.00 – 17.00u
Meer informatieRIDERSfest.nl
Ticketsticketpoint.nl/RIDERSfestival
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen