90.000 bezoekers voor MOTORbeurs Utrecht 2020; 11% meer dan vorig jaar

Motorliefhebbers kwamen de afgelopen vier dagen massaal naar de 36e editie van MOTORbeurs Utrecht in de Jaarbeurs. Bijna 90.000! Vorig jaar waren dat er 80.342…

In totaal pakten zestien motor- en scooterimporteurs, die samen 24 motormerken vertegenwoordigen, groots uit in de volle importeurshal. Na een aantal jaar afwezigheid keerden bovendien onder andere Kawasaki, Honda, Triumph en Piaggio terug.

6.000 testritten

Ook de testritten waren dit jaar een groot succes, want in totaal werden er maar liefst zo’n 6.000 gemaakt en dat zijn er ongeveer 1.000 meer dan vorig jaar. De nieuwe activiteit Electrocross viel ook al in de smaak met 1.850 liefhebbers die het probeerden. Verder konden bezoekers zonder rijbewijs bij BOVAG Try the Bike hun eerste motormeters maken. Alle plekken waren elke ochtend direct al vergeven. Net zo mooi is dat er 1.250 kersverse motorrijders gebruik maakten van de gratis toegang op donderdag.

De volgende editie van MOTORbeurs Utrecht vindt plaats van 18 tot en met 21 februari 2021.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?