AANBIEDING: gratis videocursus bij aankoop Rider 550 of Garmin 396

Zoals je hebt kunnen lezen zijn zowel Garmin als TomTom afgelopen maand met een nieuwe motor-GPS gekomen. Respectievelijk de Zumo 396 en de Rider 550.

Bestel je toestel bij Promotor/MrGPS en je krijgt de videocursus ‘Basecamp voor motorrijders’ danwel ‘Toeren met de TomTom’ er GRATIS bij!

Let op: vul daartoe bij bestellen de couponcode ‘promotor-gps’ in!

Bestellinks

Klik om de Garmin Zumo 396 te bestellen
Klik om de TomTom Rider 550 te bestellen

Beide toestellen zijn inmiddels uit voorraad leverbaar!

Reviews

Klik voor de 30 minuten MrGPS review van de Garmin Zumo 396
Klik voor de 30 minuten MrGPS review van de TomTom Rider 550

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?