Aangename Aprilia actie

Waarom valt moeilijk echt te bepalen, maar Aprilia heeft moeite de V4-modellen echt rap te verkopen. En dat terwijl je ze enkel om het geluid al allemaal zou willen hebben… en dan hebben we het nog niet over de Superbike-techniek aan boord en de machtige looks. Tijd voor actie, dachten ze bij Aprilia.

Die actie noemden ze ‘Face the Race’ en houdt in dat je in de week van 5 tot en met 12 maart een Aprilia V4-model – een Tuono V4 of RSV4 dus – aanschaft om een aantal toffe voordeeltjes te kunnen claimen. De eerste is om dat moedertjelief-machtige V4-geluid nog wat extra te onderstrepen; een Akrapovic-uitlaatdemper à 1300 euro, zo in de tas. Niks van zeggen.

Het tweede voordeel is misschien nog wel toffer, want Aprilia laat – zolang de voorraad strekt – ook kopers naar de TT van Assen gaan. Met een VIP-paddockpas welteverstaan. Alles van dichtbij meemaken. De nieuwe RS-GP MotoGP-machines, rijders Alvaro Bautista en Stefan Bradl én het MotoGP-spektakel in de baan.

O, en als het goed is ben je tegen die tijd ook eigenaar van een RSV4 of Tuono V4, en dat nemen ze je al helemaal niet meer af! Aprilia heeft alle informatie voor je op één toegewijde site geknald, dus mocht je nu al om zijn, twijfelen of nieuwsgierig, klik dan even hier

De deelnemende dealers staan trouwens hieronder. Daar kan men je vast ook alles, dan wel bijna alles, vertellen over de actie. 

Roke Motoren

Mijdrecht

Ondernemingsweg 9 

0297-285218

Goedhart Motoren

Bodegraven

Europaweg 1D

0172 650 005

Verhoeven Motoren

Druten

Nijverheidsweg 1D

0487 596 626

Niwa

Zwaagdijk

Tulpenmarkt 1

0228 564 000

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?