13 C
Nederland
zondag 25 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Aangename Aprilia actie

Waarom valt moeilijk echt te bepalen, maar Aprilia heeft moeite de V4-modellen echt rap te verkopen. En dat terwijl je ze enkel om het geluid al allemaal zou willen hebben… en dan hebben we het nog niet over de Superbike-techniek aan boord en de machtige looks. Tijd voor actie, dachten ze bij Aprilia.

Die actie noemden ze ‘Face the Race’ en houdt in dat je in de week van 5 tot en met 12 maart een Aprilia V4-model – een Tuono V4 of RSV4 dus – aanschaft om een aantal toffe voordeeltjes te kunnen claimen. De eerste is om dat moedertjelief-machtige V4-geluid nog wat extra te onderstrepen; een Akrapovic-uitlaatdemper à 1300 euro, zo in de tas. Niks van zeggen.

Het tweede voordeel is misschien nog wel toffer, want Aprilia laat – zolang de voorraad strekt – ook kopers naar de TT van Assen gaan. Met een VIP-paddockpas welteverstaan. Alles van dichtbij meemaken. De nieuwe RS-GP MotoGP-machines, rijders Alvaro Bautista en Stefan Bradl én het MotoGP-spektakel in de baan.

O, en als het goed is ben je tegen die tijd ook eigenaar van een RSV4 of Tuono V4, en dat nemen ze je al helemaal niet meer af! Aprilia heeft alle informatie voor je op één toegewijde site geknald, dus mocht je nu al om zijn, twijfelen of nieuwsgierig, klik dan even hier

De deelnemende dealers staan trouwens hieronder. Daar kan men je vast ook alles, dan wel bijna alles, vertellen over de actie. 

Roke Motoren

Mijdrecht

Ondernemingsweg 9 

0297-285218

Goedhart Motoren

Bodegraven

Europaweg 1D

0172 650 005

Verhoeven Motoren

Druten

Nijverheidsweg 1D

0487 596 626

Niwa

Zwaagdijk

Tulpenmarkt 1

0228 564 000

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen