maandag 27 mei 2024

Affetto showt special op MOTORbeurs

Bij Affetto Ducati hebben ze er een goede gewoonte van gemaakt om ieder jaar voor de MOTORbeurs Utrecht een prachtige special op te bouwen en dit jaar is het al niet anders.

Was het vorig jaar nog een café-racer, dit jaar werd Leo Fleuren geïnspireerd door de hoogste berg van Noord-Afrika; de Toubkal. Met het oog op avontuur en motorrijden in lastige woestijnomstandigheden, heeft Affetto Ducati dit jaar een Multistrada omgetoverd tot een ware Superenduro, klaar voor het ruige werk! De motor werd voorzien van spaakwielen geschikt voor tubeless banden, grote aluminium koffers voorzien van extra’s zoals een waterfles, een aerodynamisch ruitje om windturbulentie tegen te gaan, maar dat is nog niet alles. De motor is voorzien van allerlei protectie-accessoires van Touratech om de voorkomen dat essentiele delen beschadigen bij een val. Tevens zijn er grote valbeugels gemonteerd om het kuipwerk -dat voorzien is van een special paint- te beschermen. Bovenop dat alles is de motor ook nog uitgerust met een speciaal uitlaatsysteem, deels van titanium.

Nieuwsgierig geworden? De Ducati Multistrada 1200 Toubkal is tijdens de motorbeurs te bezichtigen op stand 10.E044 van de Ducati Club Nederland.

 

[justified_image_grid ids=19376,19377,19378,19379]

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen