dinsdag 23 juli 2024

Aftermovie RIDERS Festival 2024: terugblik op een fantastisch weekend

Wat een geweldig weekend was dat! Het eerste RIDERS Festival op 1 en 2 juni 2024 in het Autotron Rosmalen zit erop en we kunnen terugkijken op een fantastische editie. Met 12.000 enthousiaste motor- en muziekliefhebbers was het direct één van de best bezochte evenementen ooit van de Motor.NL Media Company.

Het hele weekend stond bol van de activiteiten: testritten maken, spectaculaire shows bekijken en genieten van topmuziek. Maar bovenal hing er een geweldige sfeer! Ondanks de dreigende weersvoorspellingen bleef het grotendeels droog en op zondag scheen zelfs volop de zon.

De reacties waren overweldigend positief. Velen willen volgend jaar zeker terugkomen en hopen zelfs op een nóg uitgebreider programma. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de editie van 2025. Meer informatie daarover volgt snel. Één ding staat vast: dit smaakt naar meer, véél meer!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen