AGV Trade and Save

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

De veiligheid van een helm neemt geleidelijk af na de aankoop. Het is sterk aan te raden een helm binnen vijf jaar te vervangen om zodoende verzekerd te zijn van een hoog impactvermogen bij een ongeval. De realiteit leert dat men dit vergeet en met een onveilige helm op de motor zit. Vandaar dat AGV aanbiedt om uw oude helm in te ruilen op een nieuwe veilige helm met de TRADE AND SAVE promotie die tot 15 Mei 2019 loopt.

Neem een oude helm, van elk merk, mee naar uw AGV dealer en ruil deze in. U ontvangt direct 25% op een AGV helm met een verkoopprijs tot 299,95€ of 30% op een AGV boven dit bedrag.

Vindt uw AGV dealer op:
www.motomind.nl
www.agv.com/row/en/stores/

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?