Airoh GP500 Capirossi Replica

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Capirossi heeft maarliefst 328 Grandprix gereden voordat hij ermee stopte. Hoewel Capirossi als één van de beste bekend staat, heeft hij helaas nooit een titel kunnen winnen.
Airoh heeft deze speciale GP500 ontwikkeld ter ere van hem. De GP500 heeft 3 schalen voor een optimale pasvorm, en is gemaakt van een Carbon-Kevlar- Fiber constructie. Hierdoor weegt de helm slechts 1250 gram! Het vizier is uitgerust met een pinlock systeem en heeft bevestigingspunten voor tear-offs. Het vizier is makkelijk en snel te vervangen en kan vastgezet worden. Het uitstekende ventilatiesysteem houd je koel in de meest warme en zenuwslopende situaties. Een helm waarmee je direct het circuit op kan!

De GP500 Capirossi replica is verkrijgbaar in de maten XS t/m XL en heeft een adviesverkoopprijs van € 599,95.

Jopa is officieel distributeur voor Airoh in Nederland en Duitsland.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?