Akrapovi? met voordeel bij Honda

MX-rijders die overwegen een 2014 Honda CRF250R of CRF450R aan te schaffen, doen er wellicht goed aan vóór eind november te beslissen. Bij aanschaf van een nieuwe CRF kun je namelijk een Akrapovi? kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Voor een dubbele demper betaal je tijdelijk geen 750 euro, maar 450 euro. Een compleet uitlaatsysteem is voor de snelle beslisser slechts 650 in plaats van 1050 euro.

Deze actie geldt zolang de voorraad bij de dealer strekt. Ook goed om te weten, tijdens de Honda MX-Testdag op woensdag 16 oktober in Heerde, kan iedereen de nieuwe Honda-crossmotoren testen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.