zondag 12 mei 2024

Aleix Espargaró op nieuwe elektrische crossmotor van Aprilia?

Nee! Het is Aleix Espargaró die traint met de Stark Varg. Hij bereidt zich momenteel voor op het MotoGP-raceseizoen 2024. Onlangs heeft hij foto’s gepost op zijn Instagram-profiel waarin hij traint met een Stark Varg, een elektrische crossmotor, bij Rocco’s Ranch. Hoewel de kleurstelling van de motor enige verwarring kan veroorzaken, is het belangrijk op te merken dat dit geen nieuwe elektrische crossmotor van Aprilia betreft. Hoewel: het zou zeker interessant zijn als Aprilia besluit te investeren in elektrische racemotoren zoals Honda dat heeft gedaan met hun elektrische CR-project. In de geposte beelden is Aleix Espargaró te zien tijdens een trainingsdag, waarbij hij wordt vergezeld door zijn vrouw Laura en hun twee kinderen.

Offroad-training speelt een cruciale rol voor MotoGP-coureurs, aangezien het ze helpt bij het ontwikkelen van controle en sensibiliteit die vervolgens van pas komen wanneer ze op hoge snelheden racen op hun racemotoren. Dit werd recentelijk ook aangetoond door Marc Márquez, die zijn flat track motortraining deelde via sociale media.

De geschatte salarissen in MotoGP; kampioen verre van best betaald

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen