13 C
Nederland
dinsdag 9 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Alle motorreizen van Promotor Reizen staan online

In Promotor 10 van 13 december staan alle motorreizen van Promotor Reizen. Kun je zolang niet wachten: ze staan inmiddels ook online op www.promotor-reizen.nl

Maar liefst 20 motorreizen kun je in 2019 reserveren bij Promotor Reizen. De bestemmingen liggen verspreid over heel Europa. Gemene deler is dat je alle Promotor Reizen op je eigen motor doet. Voor een aantal reizen is wel een extra service toegevoegd: motortransport.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Het reizen seizoen start met de voorjaarsrit naar de Spessart, het grootste aaneengesloten loofbos van Duitsland. Dat belooft een fris, fruitig en groen spektakel.

Het voorjaar verlengt Promotor Reizen in Andalusië. Deze reis heeft als optie een verlening met de MotoGP van Jerez. Speciaal voor de vrienden van MOTO73 heeft Promotor Reizen een drietal MotoGP-reizen georganiseerd: Jerez, Valencia en San Morino.

Op veler verzoek is de motorreis naar Zuidwest-Noorwegen weer in het programma opgenomen. Schotland wordt in 2019 heel speciaal, met een dagrit over de Orkney’s!

Bijzonder: D-Day rondreis

Persoonlijk vinden we de motorreis naar Normandië het meest bijzonder. Volgend jaar is het 75 jaar geleden dat de bevrijding van West-Europa begon met Operatie Overlord, de landingen op de stranden van Normandië. Maar de voorbereidingen van deze landingen vonden al jaren eerder plaats, op de kusten van Zuid-Engeland. Daarom start deze reis op 15 juni in Calais met een overtocht naar Dover. In Zuid-Engeland bezoek je de plekken waar in de juninacht duizenden schepen koers zetten naar Frankrijk, maar ook het voormalige commandocentrum van generaal Eisenhower. Halverwege de trip steek je van Bournemouth over naar Saint Malo. Je vaart als het ware met de soldaten mee, alleen 75 jaar later. In Frankrijk verken je de landingsstranden en andere belangrijke bezienswaardigheden. De reis eindigt op 22 juni, ook weer in Calais.

Speciale aandacht

Voor motorrijders die echt wel van een pittig stukje sturen houden zal de trip naar de Franse Alpen als geroepen komen. Eerst verken je de hoogste passen van de Ecrins en Vanoise (Galibier, L’Iseran, Mont Cenis etc.). Halverwege verkas je zodat je de beroemde balkonwegen van de Vercors op je bucket list kunt bijschrijven.

motorreis_franse_alpen_promotor_reizen

Benieuwd naar de andere reizen van Promotor Reizen? Bezoek de site

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen