31 Slinge-route

De Slingeroute laat je een onbekend maar bijzonder aantrekkelijk stuk van Nederland zien: het oostelijke deel van de Achterhoek. [sgpx gpx="/wp-content/uploads/gpx/TRACK-Slingeroute.GPX"] Het met riviertjes doorsneden landschap – een afwisseling van kleine bossen, houtwallen, wei- en bouwland – staat bekend als parklandschap. Maar van alle mooie plekken die de route kent, onderscheidt de omgeving van Winterswijk zich het meest. Houtwallen, bossen, oude akkers, die door eeuwenlange bemesting met plaggen en mest wat hoger zijn komen te liggen, lager gelegen weilanden en kronkelende beekjes bepalen het karakter van dit stukje Gelderland. Start: Molenweg 30, 7084 AP Breedenbroek Lengte: ± 100 km DOWNLOAD DE ...
De Slingeroute laat je een onbekend maar bijzonder aantrekkelijk stuk van Nederland zien: het oostelijke deel van de Achterhoek. [sgpx gpx="/wp-content/uploads/gpx/TRACK-Slingeroute.GPX"] Het met riviertjes doorsneden landschap – een afwisseling van kleine bossen, houtwallen, wei- en bouwland – staat bekend als parklandschap. Maar van alle mooie plekken die de route kent, onderscheidt de omgeving van Winterswijk zich het meest. Houtwallen, bossen, oude akkers, die door eeuwenlange bemesting met plaggen en mest wat hoger zijn komen te liggen, lager gelegen weilanden en kronkelende beekjes bepalen het karakter van dit stukje Gelderland. Start: Molenweg 30, 7084 AP Breedenbroek Lengte: ± 100 km DOWNLOAD DE ROUTE [gallery size="medium" columns="4" ids="8389,8391,8392,8393,8394,8397"]

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je hier inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?