13 C
Nederland
donderdag 26 mei 2022

Alpine oordoppen op maat met €40 korting op MOTORbeurs

Dat je tijdens een motorrit je gehoor moet beschermen, is voor de meeste motorrijders geen nieuws meer. De harde windruis kan al binnen enkele minuten je gehoor beschadigen. Motoroordoppen horen daarom net als een helm en een stevig pak bij een standaard motoruitrusting. Veel motorrijders gebruiken universele motoroordoppen, maar ook steeds meer mensen zijn bereid om te investeren in goede op maat gemaakte gehoorbescherming, zoals de MotoSafe Custom 4D oordoppen van Alpine Hearing Protection. Motorrijdend Nederland is zeer enthousiast over deze comfortabele oordoppen, die dankzij de digitale scan- en productietechniek zeer nauwkeurig aansluiten op het oor.

OORDOPPEN OP MAAT VOOR SLECHTS € 99

Ben je overtuigd om ook over te stappen op gehoorbescherming op maat? Alleen tijdens de Motorbeurs betaal je voor oordoppen op maat + verliesverzekering + Alpine Clean slechts
€99 in plaats van €139,95. Je profiteert dus van bijna €40 korting!

ALPINE STAAT IN HAL 11 – STAND C006

Je vindt Alpine tijdens de Motorbeurs (donderdag 20 t/m zondag 23 februari) in hal 11 van de Jaarbeurs Utrecht, stand C006. Je kunt je direct en zonder afspraak op de stand aan laten meten door een van de specialisten. Dit neemt slechts een kwartiertje van je tijd in beslag.

LAAT JE HUIDIGE SET GRATIS LEKTESTEN

Heb je al op maat gemaakte oordoppen in je bezit? Laat dan je oordoppen gratis lektesten op de stand van Alpine. Op maat gemaakte oordoppen gaan gemiddeld 4 à 5 jaar mee. Daarom is het advies om oordoppen die drie jaar of ouder zijn te laten controleren. Op de stand van Alpine kunnen de specialisten je vertellen of jouw oordoppen nog voldoende demping bieden, ook als ze van een ander merk zijn.

WIN JE AANKOOPBEDRAG TERUG

Wil je kans maken op het terugwinnen van je complete aankoopbedrag van je op maat gemaakte gehoorbescherming? Schrijf je dan nu in via www.alpine.nl/MOTORbeurs! Elke dag wordt een winnaar uitgekozen uit de lijst van inschrijvingen!

Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen