Honda komt met 2020 Fireblade naar MOTORbeurs Utrecht

Honda komt naar MOTORbeurs Utrecht met twee primeurs: de nieuwe CBR1000RR-R, waarvan je de test al kunt lezen op motor.nl. Ook nemen ze de 2020 CMX500 Rebel mee. Die kreeg voor dit jaar rondom led-verlichting, slipperclutch, versnellingsindicator en een nieuw af-fabriek accessoire pakket.

Korting en voordeel op drie Honda’s!

Op MOTORbeurs Utrecht kun je het nieuwe motorseizoen starten met een fijne Honda-deal.

Als je in de markt bent voor een NC750X maar je bent er nog niet helemaal uit… tijdens MOTORbeurs Utrecht je een gratis Luggage pack (top- en zijkoffers) cadeau.

Denk je na over een CB1000R(+), dan kun je kiezen tussen een korting van €1.500,- of gratis accessoires ter waarde van €1.800,-. Voor de CB10090R+ gelden respectievelijk de volgende bedragen: korting €2.000,-, accessoires €2.500,-.

Als je je goeie geld wilt stukslaan op een nieuwe Gold Wing, dan loopt de korting op tot €3.000,- of kies je voor een accessoire budget van €3.500,-.

Bekijk alle kortingen en pakketten en bijbehorende voorwaarden op: www.hondadeals.nl

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?