dinsdag 23 juli 2024

Honda komt met 2020 Fireblade naar MOTORbeurs Utrecht

Honda komt naar MOTORbeurs Utrecht met twee primeurs: de nieuwe CBR1000RR-R, waarvan je de test al kunt lezen op www.motor.nl. Ook nemen ze de 2020 CMX500 Rebel mee. Die kreeg voor dit jaar rondom led-verlichting, slipperclutch, versnellingsindicator en een nieuw af-fabriek accessoire pakket.

Korting en voordeel op drie Honda’s!

Op MOTORbeurs Utrecht kun je het nieuwe motorseizoen starten met een fijne Honda-deal.

Als je in de markt bent voor een NC750X maar je bent er nog niet helemaal uit… tijdens MOTORbeurs Utrecht je een gratis Luggage pack (top- en zijkoffers) cadeau.

Denk je na over een CB1000R(+), dan kun je kiezen tussen een korting van €1.500,- of gratis accessoires ter waarde van €1.800,-. Voor de CB10090R+ gelden respectievelijk de volgende bedragen: korting €2.000,-, accessoires €2.500,-.

Als je je goeie geld wilt stukslaan op een nieuwe Gold Wing, dan loopt de korting op tot €3.000,- of kies je voor een accessoire budget van €3.500,-.

Bekijk alle kortingen en pakketten en bijbehorende voorwaarden op: www.hondadeals.nl

Jan Kruithof
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen