donderdag 25 april 2024

Als KNMV-lid naar WSBK

Dit arrangement geldt alleen voor KNMV-leden. Het arrangement bestaat uit een bezoek aan het World Superbike in Portimao, Portugal, zondag 16 oktober. Daarnaast krijg je een heerlijk diner voorgeschoteld in het paddock en krijg je een circuituitleg van twee Nederlandse coureurs. Het diner zal plaatsvinden bij het BMW-team en de circuituitleg zal worden verzorgd door EK Superstock 600-coureurs Michael van der Mark en Tony Coveña. 

Het vertrek vanaf Schiphol naar Faro staat vrijdagochtend 14 oktober vroeg op de planning. Bij aankomst wordt voor vervoer naar Portimao gezorgd. Je verblijft dan van vrijdag tot maandag in het luxe 4* hotel-appartement Tivoli Marina Portimao op korte afstand van het circuit, inclusief ontbijt. In de loop van vrijdagmiddag ga je naar het circuit en krijg je een circuitleg door Michael van der Mark en Tony Coveña. Daarna volgt een exclusief diner buffet op de paddock in de hospitality van het BMW-team inclusief meet & greet met de coureurs.
 
Het arrangement is inclusief tribune entreekaart, waarmee je op diverse tribunes plaats kan nemen. Daarnaast is een paddockpas voor het gehele weekend bij de prijs inbegrepen.
 
Dit alles kost je 599 euro per persoon, inclusief luchthavenbelastingen en toeslagen (toeslag 1 persoonskamer € 120,- p.p.). Deze aanbieding is alleen voor KNMV-leden en het aantal beschikbare plaatsen is beperkt tot maximaal 15 personen. Dus wees er snel bij! Voor meer info kijk je op www.knmv.nl
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen