woensdag 24 april 2024

Alweer gelekt: de Ducati Scrambler

Het lijkt haast alsof Ducati het er om doet, maar er begint zich rondom de reanimatie van de Ducati Scrambler een ware hype te vormen. Nu is er bij Motociclismo weer een foto van de 2015 Scrambler uitgelekt, en deze is wel erg af. 

De foto is niets verhullend, en verraadt nu ook dat Ducati zelfs voor een smal en iets hoger spatbord gekozen heeft zoals ook op de oude. Ook de kleur geel doet gelijk terugdenken aan de Scrambler uit de jaren zestig en zeventig. En daarbij heeft het blokdeksel eveneens een retro-look gekregen.

Wellicht lekt er nog een volgende foto uit voor het zover is, maar anders zien we de hele 2015 Ducati Scrambler tijdens de World Ducati Week in Misano, waar de onthulling gepland staat op 18 juli.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen