Alweer gelekt: de Ducati Scrambler

Het lijkt haast alsof Ducati het er om doet, maar er begint zich rondom de reanimatie van de Ducati Scrambler een ware hype te vormen. Nu is er bij Motociclismo weer een foto van de 2015 Scrambler uitgelekt, en deze is wel erg af. 

De foto is niets verhullend, en verraadt nu ook dat Ducati zelfs voor een smal en iets hoger spatbord gekozen heeft zoals ook op de oude. Ook de kleur geel doet gelijk terugdenken aan de Scrambler uit de jaren zestig en zeventig. En daarbij heeft het blokdeksel eveneens een retro-look gekregen.

Wellicht lekt er nog een volgende foto uit voor het zover is, maar anders zien we de hele 2015 Ducati Scrambler tijdens de World Ducati Week in Misano, waar de onthulling gepland staat op 18 juli.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?