De Ducati Scrambler komt

Ducati laat er geen gras over groeien en onthult al op 18 juli de Scrambler. Tijdens de “Scrambler Beach Party” op het strand bij Misano moet het gaan gebeuren. Niet toevallig, want dat weekend is ook de World Ducati Week; het weekend van en voor alles en iedereen die iets met Ducati heeft. 

Het Italiaanse merk vond vooral het strand een toplocatie voor een zand-georiënteerde fiets, maar of de Scrambler echt uit de voeten kan op het onverhard, is nog maar de vraag. Eerder lieten we al aparte testbeelden zien, maar daarop is geen hooggeplaatste uitlaat te zien zoals op de meeste scramblers. Wat de grondspeling niet echt ten goede zal komen. 

Waarschijnlijk wordt de Scrambler meer een kruising tussen een naked en een all-road. Volgens de geruchten krijgt  ‘ie het blok van de recent geïntroduceerde Ducati Monster 821 en we weten allemaal hoe goed Ducati’s Multistrada all-road is, dus de potentie is er!

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?