maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Aprilia Days: volop voorjaarsvoordeel op alle Aprilia’s

aprilia_06

Naast de Aprilia open-huis dagen, van 5 t/m 11 maart a.s., staat een bezoek aan de officiële Aprilia-dealer de gehele maand maart ook garant voor aantrekkelijk voorjaarsvoordeel op het hele motorassortiment.

Maart staat bij Aprilia synoniem voor Aprilia Days. Van maandag 5 t/m zondag 11 maart houden de deelnemende Aprilia-dealers hun deuren geopend om motorrijders de nieuwste modellen voor 2018 te presenteren. Dat gebeurt statisch én dynamisch, via een proefit op één van de vele Aprilia-modellen. Daarnaast profiteer je van de Aprilia Days de gehele maand maart van aantrekkelijke acties op alle modellen van Aprilia. Uiteenlopend van de RSV4 en Tuono V4 1100 supersportmodellen tot de nieuwe Shiver 900 en Dorsoduro 900, plus de 125cc versies van de RS en Tuono.

Power en sound inbegrepen

Zo voorziet Aprilia de krachtige RSV4 en Tuono V4 1100 in maart zonder meerprijs van een Akrapovič slip on sportuitlaat met van een titanium einddemper. De veelzijdige Aprilia Shiver 900 en de Dorsoduro 900 – een echte funbike – krijgen tijdens de Aprilia Days bovendien standaard twee jaar verlengde garantie mee.

Standaard quickshifter op 125cc modellen

Maar ook voor de minder vermogende modellen is het bij Aprilia in maart goed shoppen. Zo worden de agressieve Aprilia RS 125 en compacte Tuono 125 ‘street fighter’ tijdens de Aprilia Days zonder meerprijs voorzien van aantrekkelijke extra’s. Zoals en QuickShift – Aprilia’s eigen quickshifter – en het Aprilia Multimedia Platform, voor ptimale connectiviteit tussen motorrijder en motor.

Voor meer informatie over de Aprilia Days: www.aprilia.nl

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen