Aprilia Days: volop voorjaarsvoordeel op alle Aprilia’s

aprilia_06

Naast de Aprilia open-huis dagen, van 5 t/m 11 maart a.s., staat een bezoek aan de officiële Aprilia-dealer de gehele maand maart ook garant voor aantrekkelijk voorjaarsvoordeel op het hele motorassortiment.

Maart staat bij Aprilia synoniem voor Aprilia Days. Van maandag 5 t/m zondag 11 maart houden de deelnemende Aprilia-dealers hun deuren geopend om motorrijders de nieuwste modellen voor 2018 te presenteren. Dat gebeurt statisch én dynamisch, via een proefit op één van de vele Aprilia-modellen. Daarnaast profiteer je van de Aprilia Days de gehele maand maart van aantrekkelijke acties op alle modellen van Aprilia. Uiteenlopend van de RSV4 en Tuono V4 1100 supersportmodellen tot de nieuwe Shiver 900 en Dorsoduro 900, plus de 125cc versies van de RS en Tuono.

Power en sound inbegrepen

Zo voorziet Aprilia de krachtige RSV4 en Tuono V4 1100 in maart zonder meerprijs van een Akrapovič slip on sportuitlaat met van een titanium einddemper. De veelzijdige Aprilia Shiver 900 en de Dorsoduro 900 – een echte funbike – krijgen tijdens de Aprilia Days bovendien standaard twee jaar verlengde garantie mee.

Standaard quickshifter op 125cc modellen

Maar ook voor de minder vermogende modellen is het bij Aprilia in maart goed shoppen. Zo worden de agressieve Aprilia RS 125 en compacte Tuono 125 ‘street fighter’ tijdens de Aprilia Days zonder meerprijs voorzien van aantrekkelijke extra’s. Zoals en QuickShift – Aprilia’s eigen quickshifter – en het Aprilia Multimedia Platform, voor ptimale connectiviteit tussen motorrijder en motor.

Voor meer informatie over de Aprilia Days: www.aprilia.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?