Aprilia Tuono RS 660 betrapt tijdens een test op Imola

We weten zeker dat de Aprilia RS 660 volgende week op de EICMA in Milaan staat. En het zou ons niet verbazen dat er al enkele concepts op basis van dit veelbelovende blok op de Aprilia-stand staan.

Bijvoorbeeld de Tuono 660, waarmee Aprilia onlangs pronkte tijdens een circuitdag op Imola. De Aprilia werd betrapt door de medewerkers van ApriliaCup.

De foto toont een andere motor dan de – duistere – foto die Aprilia eerder vsan de RS 660 op hun Twitter-account publiceerde.

De Tuono styling zit ‘m vooral in de koplamp-partij en het kleine ruitje. De lijnen van de Aprilia RS 660 blijven wel op veel plaatsen gehandhaafd, vooral aan de achterzijde. Dat bevestigt ons idee dat Aprilia op basis van het blok meer verrassingen achter de hand heeft. Bijvoorbeeld dat de Tuono RS 660 ook al een 2020 model is. We verwachten niet dat Aprilia ons op de EICMA verrast met een productierijpe Adventure.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?