zaterdag 3 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Aprilia Tuono RS 660 betrapt tijdens een test op Imola

We weten zeker dat de Aprilia RS 660 volgende week op de EICMA in Milaan staat. En het zou ons niet verbazen dat er al enkele concepts op basis van dit veelbelovende blok op de Aprilia-stand staan.

Bijvoorbeeld de Tuono 660, waarmee Aprilia onlangs pronkte tijdens een circuitdag op Imola. De Aprilia werd betrapt door de medewerkers van ApriliaCup.

De foto toont een andere motor dan de – duistere – foto die Aprilia eerder vsan de RS 660 op hun Twitter-account publiceerde.

De Tuono styling zit ‘m vooral in de koplamp-partij en het kleine ruitje. De lijnen van de Aprilia RS 660 blijven wel op veel plaatsen gehandhaafd, vooral aan de achterzijde. Dat bevestigt ons idee dat Aprilia op basis van het blok meer verrassingen achter de hand heeft. Bijvoorbeeld dat de Tuono RS 660 ook al een 2020 model is. We verwachten niet dat Aprilia ons op de EICMA verrast met een productierijpe Adventure.

https://www.instagram.com/p/B3woTdToWbo/
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen