Arai-dag bij Termaat Motoren Nijmegen

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Heb je een Arai helm? Kom dan op 18 maart naar Termaat Motoren in Nijmegen. Daar wordt je helm helemaal nagelopen door experts zodat je geheel onbezorgd het motorseizoen kan beginnen! Voor iedere Arai-rijder ligt er overigens ook een leuk presentje klaar. 

Naast de onderhoudsservice van je helm biedt Termaat ook veel mooie aanbiedingen op producten van Arai. Denk daarbij aan scherpe prijzen op de uiteenlopende collectie, maar bijvoorbeeld ook een gratis donker vizier mocht je een nieuw type Arai aanschaffen.

Naast Arai is op 18 maart ook Dainese aanwezig voor het inmeten van maatwerk en kun je bij Alpinestars terecht voor hulp. De complete collecties van onder andere Arai, Dainese en Alpinestars zijn natuurlijk bij Termaat Motoren leverbaar; waarvan veel uit voorraad.

Een week later, op 25 maart, zijn REV’IT en IXS aanwezig in de winkel. Ook van deze twee producenten zijn de complete collecties leverbaar!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?