maandag 24 juni 2024

Arie Molenaar Motors is een begrip binnen motorrijdend Nederland

Partner content

In de 1.500 m2 tellende showroom aan de Einsteinweg 4 in IJsselstein staan altijd ruim 300 nieuwe en gebruikte motoren van de merken KTM, BMW, Harley-Davidson, Honda, Suzuki, Yamaha, Kawasaki, en MV Agusta. Naast motoronderdelen in alle soorten en maten is ook een uitgebreid assortiment motorkleding en -accessoires te koop. Voor onderhoud- en reparatiewerkzaamheden is een goed geoutilleerde werkplaats aanwezig.

Samen met de uitgebreide webshop en de vele mogelijkheden op het gebied van lease, financiering en verzekeringen heeft de Arie Molenaar groep alles in huis voor de zakelijke én recreatieve motorrijder.

Motoren van topmerken bij motorzaak Arie Molenaar Motors in IJsselstein

Onze motorzaak biedt een breed aanbod aan motoren in verschillende prijsklassen, zowel nieuw als occasions. Motoren van topmerken, zoals: KTM, BMW, Harley-Davidson, Honda, Kawasaki, MV Agusta, Suzuki, Husqvarna en Yamaha. In de showroom zijn er altijd meer dan 300 motoren op voorraad. Kom gerust eens langs voor het maken van een proefrit. Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid bij ons in IJsselstein! Sinds kort verhuren wij ook de nieuwste modellen motoren van o.a. KTM, Kawasaki en BMW 

Arie Molenaar Motors is gespecialiseerd in de verkoop van motoren en motorkleding.

Wij bieden onze klanten dan ook een uniek assortiment waaruit dit specialistische karakter blijkt. Ons aanbod motoren en motorkleding bestaat uit kwaliteitsmerken en wisselt constant. Items die u veelal terugvindt in ons aanbod van motorkleding zijn motorhelmen, motorpakken, motorjassen, motorlaarzen en motorhandschoenen. Door ons ruime aanbod zit er altijd wel iets voor u tussen. Stuk voor stuk motoren en kledingitems van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Optimaal genieten van uw motorrit, dat begint bij Arie Molenaar Motors!

Van goedkope tot exclusieve motorkleding, onze motorzaak verkoopt motorkleding in verschillende prijsklassen. Motorkleding van verschillende merken, waaronder: Rev’it, Dainese, HJC, Shark, IXS en Richa. Shoei, Arai etc. Het leveren van kwaliteit vinden wij vanzelfsprekend en dat wordt gewaardeerd. Daarbij leveren wij maatwerk voor Dainese motorkleding en Personal Fitting voor Shoei helmen, zodat alles op maat is en perfect zit. Onze motorzaak heeft in de loop der jaren dan ook een grote klantenkring opgebouwd. Niet alleen in IJsselstein, maar ook daarbuiten.

Onze motorzaak: meer dan het verkopen van motoren en motorkleding

Steeds meer mensen weten Arie Molenaar Motors te vinden. Best logisch, want onze bedrijf levert kwaliteit en persoonlijke aandacht. Bovendien gaat onze dienstverlening verder dan het verkopen van motoren en motorkleding. In onze modern ingerichte werkplaats werken wij met goed gereedschap. Hier staat een goed opgeleid en deskundig team voor u klaar. Dit in combinatie met jarenlange ervaring maakt dat wij optimale service kunnen bieden. Van klein onderhoud tot grootschalige reparaties, Arie Molenaar Motors repareert uw motor snel en professioneel!

Uw motor is de eerste 10 dagen gratis verzekerd!

U kunt dus zorgeloos de showroom uit rijden en hoeft zich de eerste 10 dagen niet druk te maken over de verzekering; deze is namelijk via Combi Motors Verzekeringen de eerste 10 dagen all-risk verzekerd! Zij doen je daarna vrijblijvend een voorstel voor het afsluiten van een verzekering. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag het ons!

Meer weten over Arie Molenaar Motors?

Al onze medewerkers beschikken over veel kennis op het gebied van motoren en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Neem voor meer informatie over onze motorzaak gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 030 – 688 12 28 of een e-mail te sturen naar info@ariemolenaarmotors.nl.

Langskomen in kan natuurlijk ook. U vindt onze motorzaak aan de Einsteinweg 4 in IJsselstein. Hier vindt u de beste motoren en motorkleding van IJsselstein en omgeving!

Graag tot ziens in onze motorzaak in IJsselstein!

BMW MOLENAAR MOTORS

BMW Molenaar Motors. ‘Een vestiging die zich richt op compleet BMW dealerschap. Een prachtig merk’, aldus Arie Molenaar. ‘Dat we daar een aparte vestiging van hebben heeft puur te maken met de voorwaarden van BMW. Het is een op zichzelf staande vestiging waar ook verkoop, verhuur, onderhoud en reparatie plaatsvindt.’

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen