maandag 27 mei 2024

Arie Molenaar Motors presenteert nieuwste modellen van KTM, Husqvarna en MV Agusta op de MOTORbeurs Utrecht

Arie Molenaar Motors, dealer van onder andere KTM, Husqvarna en MV Agusta in het hart van Nederland, kondigt met trots aan met deze merken aanwezig te zullen zijn op de Motorbeurs in Utrecht van 22 tot en met 25 februari. Ondanks de afwezigheid van de importeur, zullen bezoekers van de beurs de kans krijgen om de nieuwste modellen en exclusieve aanbiedingen van deze merken te zien en ervaren op de stand van Arie Molenaar Motors.

Als de grootste KTM-dealer in het midden van Nederland, zal Arie Molenaar Motors een breed scala aan nieuwe modellen van KTM, Husqvarna en MV Agusta presenteren, waarbij de nadruk ligt op innovatie, prestaties en stijl. Naast het bewonderen van de nieuwste modellen, kunnen bezoekers ook hun hart ophalen aan een uitgebreide selectie van KTM-kleding en merchandise, die beschikbaar zullen zijn op onze stand.

Of je nu op zoek bent naar de nieuwste motoren, accessoires of kleding, bij Arie Molenaar Motors vind je alles onder één dak.

“We zijn verheugd om aanwezig te zijn op de Motorbeurs in Utrecht en om motorliefhebbers de kans te geven om onze passie voor KTM, Husqvarna en MV Agusta te delen,” zegt Arie Molenaar “Onze stand in hal 8 zal een ware beleving zijn van innovatie, prestaties en het unieke karakter van deze fantastische merken. En daarnaast kunnen ze profiteren van scherpe aanbiedingen en deskundig advies van ons gepassioneerde team. We kijken ernaar uit om onze bezoekers te verwelkomen en hen de ultieme motorervaring te bieden.”

Bezoek Arie Molenaar Motors in hal 8 op de MOTORbeurs Utrecht van 22 tot en met 25 februari. Mis het niet!

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen