Auto Moto d’Italia?

Volgend weekend, 19 en 20 oktober, staat Autotron Rosmalen in het teken van Italië. Italiaanse auto’s en motoren zullen pronken op de beurslocatie. Ducati dealer Affetto uit Overasselt laat bezoekers kennismaken met een aantal modellen uit de Ducati collectie, waaronder de Hypermotard SP, de Streetfighter 848, de 1199 Panigale en de Multistrada 1200.
 
Tijdens het weekend van Auto Moto d‘Italia wordt de Cento Miglia georganiseerd, een bijzondere road challenge die start op zaterdag 19 oktober om 14.00 uur, met de finish op zondagmiddag 12.00 uur in Rosmalen. Naast de auto’s en motoren zijn er nog veel andere Italiaanse producten als kleding, delicatessen, wijn, muziek, cappuccino en pizza.
 
Het evenement start om 10.00 uur en eindigt om 17.00. Tickets kosten €15,- per persoon. In de voorverkoop krijg je een korting van €3,- en betaal je €12,-. Kinderen tot en met twaalf jaar hebben gratis toegang. Kijk voor meer informatie op de website van Auto Moto d’Italia‏.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?