Film > Suzuki World Endurance

Gedurende alle vier de FIM World Endurance Championship races werd het Suzuki Endurance Racing Team gevolgd, van de 24 uur van Bol d’Or in Frankrijk, de acht uur van Suzuka in Japan, de acht uur van Oschersleben in Duitsland en de spannende 24-uurs finale in Le Mans.
 
Het Suzuki Endurance Racing Team streed met de coureurs Vincent Philippe, Julien Da Costa en Alex Cudlin tijdens de laatste ronde op Le Mans. Na een crash vroeg in de race moest het team gedwongen de motor weer op bouwen. Na de herstelwerkzaamheden kwamen ze op de laatste positie in de race te liggen. Geniet van de ruim 26 minuten durende film. 
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?