vrijdag 27 januari 2023

Aveta VZR250: sportmotor uit Maleisië

Op de Maleisische markt heeft het nieuwe motormerk Aveta progressie geboekt dankzij zijn betaalbare modellen. Het jonge motormerk kan dit doen door samen te werken met fabrikanten in China voor de technologie en de productie. De meest recente introductie van het merk op de Maleisische markt richt zich op het instapmodel in de vorm van een beginnersvriendelijke sportmotor: de Aveta VZR250.

Fotografie: Paultan.org

QJ Motor 1000 RR: de superbike die we niet hadden verwacht!

De Aveta VZR250 is het sportiefste model van het merk tot nu toe. De VZR250 wil een sportieve rijervaring bieden terwijl hij voldoende prestaties levert voor de (uitstekende) Maleisische wegen. Het resultaat is een behoorlijk vermogen van 25 pk en een koppel van 15 lb-ft uit een vloeistofgekoelde, brandstofgeïnjecteerde eencilindermotor van 250 cc.

Qua prijs en beschikbaarheid biedt Aveta de VZR250 aan in drie kleuren: Jet Black, Firebird Red en Air Force Blue. De motor wordt verkocht voor ongeveer 3.508 doller (zo’n 3.200 euro).

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen