dinsdag 16 juli 2024

Geef je op voor Wat Rij Jij? LIVE op MOTORbeurs Utrecht

Motor.NL pakt groots uit tijdens MOTORbeurs Utrecht van 23 tot en met 26 februari in Jaarbeurs Utrecht, met op alle dagen van de beurs leuke shows op ons eigen podium.

Wat Rij Jij? LIVE

Onze populaire videorubriek Wat Rij Jij? is onder onze volgers al vele jaren een begrip. Speciaal voor de MOTORbeurs gaan we dit format vertalen naar een live show. Stelen jij en je motor de show op het Motor.NL-podium tijdens Wat Rij Jij? LIVE? Geef je dan nu op! Voor iedere dag selecteren wij drie motorrijders.

Word jij geselecteerd? Dan krijg je ook nog eens de hele dag gratis toegang tot MOTORbeurs Utrecht!

De show start om 11:00 uur en zal ongeveer 30 minuten duren. Tijdens de show zal onze presentator je een aantal vragen stellen over jou en je motor, net als in de video’s. Deelnemers worden geacht rond 09:45 in Utrecht aanwezig te zijn. Verdere informatie volgt na selectie.

Maikel Sneek
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor Motor.NL offline en online samen.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen