dinsdag 27 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Avontuur genomineerd

Reislustig reporter en reeds jarenlang trouw leverancier van prachtige toeristische reportages Hans Avontuur ziet zijn pennestreken beloond met een nominatie voor de South Africa Media Awards print.

Zijn artikel in het kerstnummer van MOTOR Magazine ‘De Hel’ over het Swartberg-gebied op grens van Groot en Klein Karoo viel bij de jury erg in de smaak. Avontuur (what’s in a name…) voelt zich vereerd, maar is er vooral lekker nuchter onder:

‘Wat ik vooral leuk vind is dat dergelijke nominaties en zeker grote zoals deze meestal gaan naar van die glanzende artikelen in bladen met een brede naam en dat je daar dan met een artikel uit een motorblad tussenzit. Het is tenslotte een niche-markt, geschreven voor liefhebbers.’

De uitreiking in Amsterdam is over een dikke week al en vast staat dat Avontuur zal schitteren door afwezigheid. ‘Ik zit dan ergens op een berg in Zwitserland.’ vertelt hij lachend. ‘Maar als ik echt serieus kans maak, dan stuur ik natuurlijk wel een afgevaardigde.’

Iemand nog zin in een glaasje Zuid-Afrikaanse wijn?

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen