Avontuur genomineerd

Reislustig reporter en reeds jarenlang trouw leverancier van prachtige toeristische reportages Hans Avontuur ziet zijn pennestreken beloond met een nominatie voor de South Africa Media Awards print.

Zijn artikel in het kerstnummer van MOTOR Magazine ‘De Hel’ over het Swartberg-gebied op grens van Groot en Klein Karoo viel bij de jury erg in de smaak. Avontuur (what’s in a name…) voelt zich vereerd, maar is er vooral lekker nuchter onder:

‘Wat ik vooral leuk vind is dat dergelijke nominaties en zeker grote zoals deze meestal gaan naar van die glanzende artikelen in bladen met een brede naam en dat je daar dan met een artikel uit een motorblad tussenzit. Het is tenslotte een niche-markt, geschreven voor liefhebbers.’

De uitreiking in Amsterdam is over een dikke week al en vast staat dat Avontuur zal schitteren door afwezigheid. ‘Ik zit dan ergens op een berg in Zwitserland.’ vertelt hij lachend. ‘Maar als ik echt serieus kans maak, dan stuur ik natuurlijk wel een afgevaardigde.’

Iemand nog zin in een glaasje Zuid-Afrikaanse wijn?

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.