13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Band kopen, gesigneerde Rossi-helm winnen

Kopers van een Bridgestone maken nu kans op een door Valentino Rossi gesigneerde helm. In de zomeractie van Bridgestone, die tot en met 16 september 2011 loopt, hoeven kopers van de BT-023 of BT-016 PRO motorbanden alleen nog maar het actieformulier in te vullen.

Dan samen met de originele aankoopnota zonder postzegel opsturen naar het antwoordnummer van Bridgestone en wellicht siert Rossi’s getekende helm dan binnenkort jouw kapstok thuis!

Meer informatie over deze actie, inclusief de geselecteerde motorfietsdealers, vind je op www.bridgestonemotorbanden.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelExtra circuitdag
Volgend artikelNieuwe koplamp

Gerelateerde artikelen