Band kopen, gesigneerde Rossi-helm winnen

Kopers van een Bridgestone maken nu kans op een door Valentino Rossi gesigneerde helm. In de zomeractie van Bridgestone, die tot en met 16 september 2011 loopt, hoeven kopers van de BT-023 of BT-016 PRO motorbanden alleen nog maar het actieformulier in te vullen.

Dan samen met de originele aankoopnota zonder postzegel opsturen naar het antwoordnummer van Bridgestone en wellicht siert Rossi’s getekende helm dan binnenkort jouw kapstok thuis!

Meer informatie over deze actie, inclusief de geselecteerde motorfietsdealers, vind je op www.bridgestonemotorbanden.nl.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.