Extra circuitdag

Op zondag 31 juli 2011 kun je met Motosport Lifestlyle een circuittraining volgen op Circuitpark Zandvoort. Voor 199 euro rijd je 5 keer 20 minuten. Of je nu een professional bent of een beginner, je wordt ingedeeld in de groep die het beste bij jouw specifieke rondetijden hoort.

Na deze dag met intensieve begeleiding ga je gegarandeerd sneller, soepeler en denderen je rondetijden naar beneden! Alle marshalls zullen worden voorzien van een camera, in samenwerking met Bach's DV Productions. Zodat je jezelf kunt terugzien, om zodoende de rijtechnieken bij te spijkeren.

Voor de maanden juli en augustus heeft Motosport Lifestyle een speciale aanbieding. Als je vijf dagen boekt, betaal je er slechts vier. Je schrijft je in via www.motosportlifestyle.nl. Voor de gratis vijfde dag kies je voor 'overboeking' en stuur je een mail naar: Info@motorsportlifestyle.nl met de vermelding '5e dag aktie'.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.