vrijdag 1 december 2023

Extra circuitdag

Op zondag 31 juli 2011 kun je met Motosport Lifestlyle een circuittraining volgen op Circuitpark Zandvoort. Voor 199 euro rijd je 5 keer 20 minuten. Of je nu een professional bent of een beginner, je wordt ingedeeld in de groep die het beste bij jouw specifieke rondetijden hoort.

Na deze dag met intensieve begeleiding ga je gegarandeerd sneller, soepeler en denderen je rondetijden naar beneden! Alle marshalls zullen worden voorzien van een camera, in samenwerking met Bach's DV Productions. Zodat je jezelf kunt terugzien, om zodoende de rijtechnieken bij te spijkeren.

Voor de maanden juli en augustus heeft Motosport Lifestyle een speciale aanbieding. Als je vijf dagen boekt, betaal je er slechts vier. Je schrijft je in via www.motosportlifestyle.nl. Voor de gratis vijfde dag kies je voor 'overboeking' en stuur je een mail naar: Info@motorsportlifestyle.nl met de vermelding '5e dag aktie'.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image