Banden op het Isle of Man

De Manx Grand Prix is in volle gang en net vandaag valt de achtste uitgave van Honda’s magazine Pro Racing Line in de digitale brievenbus. Perfecte timing, want er staat ook een interessante video in die Honda op het Isle of Man maakte samen met Dunlop.

In de video bespreekt 21-voudig TT-winnaar John McGuinness wat er komt kijken bij de banden tijdens een snelle ronde over het ruim zestig kilometer lange TT-circuit. 

Verder heeft Honda in Pro Racing Line een gave fotoreeks van de door Michael van der Mark gewonnen Suzuka 8 Uren, een video met endurokampioen Alex Salvini en een videosamenvatting van het Goodwood Festival of Speed staan. 

Tyre Life: the Isle of Man TT from Honda Pro Racing on Vimeo.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?