zondag 25 februari 2024

Beards, Bikes and Bodywork

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Harley-Davidson staat op vrijdag 6 november 2015 met zeven gecustomizde motoren van de Dark Custom-lijn op het Amsterdamse custom lifestyle event Beards, Bikes and Bodywork, dat plaatsvindt in Spaces. We nodigen je graag uit voor het bijwonen van dit event in het voormalige ABN Amro-kantoor aan de Vijzelstraat, dat is getransformeerd tot een creatieve werkomgeving. De avond staat in het teken van motoren, mode en kunst die passen bij de custom levensstijl.

Thierry Tronquit Prats, oprichter van SubKultuRe Inc. dat Beards, Bikes and Bodywork organiseert in samenwerking met Spaces, is blij met de aanwezigheid van Harley-Davidson op het event. “De custom scene draait om meer dan motoren: het is een levensstijl die gaat over authenticiteit, vakmanschap en transparantie. We willen terug naar de basics, terug naar waar het echt om gaat. De unieke Dark Custom-bikes van Harley-Davidson passen daar perfect bij.”

Dit evenement is een uitstekend moment om meer te weten te komen over de Harley-Davidson Dark Custom-bikes. Tevens is het de ideale gelegenheid om rechtstreeks in contact te komen met ontwerpers, custom builders en kunstenaars in de custom lifestyle scene, die hun vakmanschap tonen. Ook een barbier en tatoeageartiest zijn aanwezig. In eten wordt voorzien door een restaurant gespecialiseerd in Amerikaanse concepten. Drankjes kan men halen in de cocktailbar.

Beards, Bikes and Bodywork vindt plaats op vrijdag 6 november 2015 in Spaces aan de Vijzelstraat 68 in Amsterdam, en duurt van 17.00 uur tot 23.00 uur. Kaarten zijn online te koop via www.spacesworks.com/bbb voor 5,50 euro per stuk, waarvan vijftig cent wordt gedoneerd aan de Movember Foundation.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen