Beckhams Triumph

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

De Bonnevilles van Triumph worden al decennia lang bereden door de grootste iconen ter wereld. Van Hollywood legendes als Elvis,  Steve McQueen, Marlon Brando en Clint Eastwood tot aan hedendaagse sterren als Ryan Reynolds, Bradley Cooper, George Clooney en Pink. Afgelopen maandag was de TV première van de documentaire “Beckham into the Unknown”, een waanzinnig verslag van een motoravontuur waarin voetbalheld David Beckham op een gecustomizede Bonneville T100 dwars door Amazonejungle reist.  

Voor de barre tocht, die slechts enkele op hun naam hebben kunnen zetten, is deze speciaal geprepareerde Bonneville tot het uiterste gegaan. De route van Beckham vereiste een veelzijdige en betrouwbare reisgezel, ze liep immers door het chaotische verkeer van Rio en de diepste krochten van de jungle, ging soms per kano om dan verder te gaan  door het ruigste terrein,  waar zelfs een pure offroadmotor moeite mee zou hebben.

Door de hooggeplaatste uitlaat, de weggelaten spatborden en de speciaal gemonteerde  noppenbanden, lijkt Beckham’s motorfiets in eerste instantie op een Triumph Scrambler. Echter, wanneer men beter kijkt en luistert, ontdekt men de ware indentiteit van de motor. De origineel in  twee kleuren en verchroomde details uitgevoerde Bonneville T100 werd in samenwerking met de berijders, Triumph Brazilië en de Triumph -fabriek aangepast voor de zware taak. Het spuitwerk van de tank en het customzadel werd daarbij gedaan door de beste customshop in Sao Paulo. De combinatie van het brede stuur, de hoge uitlaat, de relaxte zitpositie en een aantal weggelaten onderdelen maakten de Bonneville T100 uiteindelijk meer dan geschikt voor de barre tocht.    

Na zijn avontuur door de Amazone had de Bonneville meer gezien en meegemaakt dan bijna alle andere motoren ooit zullen doen. Bereden door een icoon, tijdens een uniek avontuur, krijgt de Bonneville T100 van David Beckham een ereplaats op onze lijst van favoriete motoren aller tijden.    

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?