dinsdag 16 juli 2024

Bejaarden stoppen motorrijder

Hoe treurig moet het zijn dat drie bejaarden jou als motorrijder uitremmen, je sleutels afnemen en daarna de politie bellen?  Het overkwam een achttienjarige Duitse motorrijder in Sankt Tönis. Vooral dat uitremmen fascineert. Hoe beroerd moet je dan rijden als motorrijder? En wat doet het met jouw reputatie als de stoere gast van het dorp? Het antwoord laat zich raden.

Geen rijbewijs
De Westdeutsche Zeitung bericht over drie bejaarde mannen op leeftijd die zich bont en blauw ergerden aan een motorrijder die al weken met een vette lawaaipijp door het dorp reed. Veel oog voor fietsers en wandelaars had hij daarbij niet. Het grijze trio nam het recht in eigen hand en zette de motorrijder klem. De gewaarschuwde politie constateerde dat al snel dat de achttienjarige motorrijder niet over een rijbewijs beschikt.  Bovendien reed hij rond met een op internet gekochte kentekenplaat.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen