Bejaarden stoppen motorrijder

Hoe treurig moet het zijn dat drie bejaarden jou als motorrijder uitremmen, je sleutels afnemen en daarna de politie bellen?  Het overkwam een achttienjarige Duitse motorrijder in Sankt Tönis. Vooral dat uitremmen fascineert. Hoe beroerd moet je dan rijden als motorrijder? En wat doet het met jouw reputatie als de stoere gast van het dorp? Het antwoord laat zich raden.

Geen rijbewijs
De Westdeutsche Zeitung bericht over drie bejaarde mannen op leeftijd die zich bont en blauw ergerden aan een motorrijder die al weken met een vette lawaaipijp door het dorp reed. Veel oog voor fietsers en wandelaars had hij daarbij niet. Het grijze trio nam het recht in eigen hand en zette de motorrijder klem. De gewaarschuwde politie constateerde dat al snel dat de achttienjarige motorrijder niet over een rijbewijs beschikt.  Bovendien reed hij rond met een op internet gekochte kentekenplaat.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.