13 C
Nederland
zaterdag 13 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Bejaarden stoppen motorrijder

Hoe treurig moet het zijn dat drie bejaarden jou als motorrijder uitremmen, je sleutels afnemen en daarna de politie bellen?  Het overkwam een achttienjarige Duitse motorrijder in Sankt Tönis. Vooral dat uitremmen fascineert. Hoe beroerd moet je dan rijden als motorrijder? En wat doet het met jouw reputatie als de stoere gast van het dorp? Het antwoord laat zich raden.

Geen rijbewijs
De Westdeutsche Zeitung bericht over drie bejaarde mannen op leeftijd die zich bont en blauw ergerden aan een motorrijder die al weken met een vette lawaaipijp door het dorp reed. Veel oog voor fietsers en wandelaars had hij daarbij niet. Het grijze trio nam het recht in eigen hand en zette de motorrijder klem. De gewaarschuwde politie constateerde dat al snel dat de achttienjarige motorrijder niet over een rijbewijs beschikt.  Bovendien reed hij rond met een op internet gekochte kentekenplaat.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen