13 C
Nederland
dinsdag 9 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Door een motor te huren kun je een motor winnen

Motoshare is een interessante start-up met een propositie die helemaal past bij de deeleconomie. Een motorrijder kan zijn of haar motor verhuren aan een motorijder zonder motor. Motor delen heet zo iets. Om het fenomeen meer onder de aandacht te brengen, is Motoshare een leuke actie gestart.

In een van de laatste uitzendingen van Promotor hadden we een item over Ironwood Motorcycles. De custombouwer uit Almere timmert aan de weg met gewilde specials die hun weg over de wereld weten te vinden. Tot in Hollywood aan toe. Zo’n Ironwood special op basis van een CB750  kun je nu dus gewoon winnen? Hoe?

De Ironwood/Motoshare special kun je winnen door ‘m te huren. €99,- voor een dag! Overigens wordt de special op 1 juli onthuld. Over een jaar wordt ie verloot onder alle motorrijders die ‘m hebben gehuurd.

Meer info op Motorshare

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen