Door een motor te huren kun je een motor winnen

Motoshare is een interessante start-up met een propositie die helemaal past bij de deeleconomie. Een motorrijder kan zijn of haar motor verhuren aan een motorijder zonder motor. Motor delen heet zo iets. Om het fenomeen meer onder de aandacht te brengen, is Motoshare een leuke actie gestart.

In een van de laatste uitzendingen van Promotor hadden we een item over Ironwood Motorcycles. De custombouwer uit Almere timmert aan de weg met gewilde specials die hun weg over de wereld weten te vinden. Tot in Hollywood aan toe. Zo’n Ironwood special op basis van een CB750  kun je nu dus gewoon winnen? Hoe?

De Ironwood/Motoshare special kun je winnen door ‘m te huren. €99,- voor een dag! Overigens wordt de special op 1 juli onthuld. Over een jaar wordt ie verloot onder alle motorrijders die ‘m hebben gehuurd.

Meer info op Motorshare

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.