Bell Broozer nu weer volop leverbaar

Wat werd gezien als een mooie aanvulling op het Bell assortiment blijkt een enorme verkoophit. De nieuwe Bell Broozer met z’n brute uitstraling heeft elke verwachting overtroffen. Motorrijders uit zowel de Streetfighter als de Scrambler scene hebben de Bell Broozer inmiddels omarmd. Maar ook onder de V-Twin rijders heeft de Broozer een grote schare aan fans.

Al snel na de introductie van de Broozer bleek dat de inschatting van verkoopaantallen niet toereikend was. Meteen is er een extra order geplaatst. Door het adequaat reageren van het inkoopteam en de snelle reactie van het Amerikaanse topmerk Bell ligt de 2021 editie inmiddels ruimschoots in de winkel.

Wat is nu het geheim van deze helm? Volgens de experts is het vooral de combinatie van een brute streetfighter look, hoogwaardige specificaties in combinatie met zijn veelzijdigheid. De Broozer is te gebruiken als integraalhelm en als jethelm door het afneembare kinstuk. Uniek in de markt is dat de Broozer daarbij de P/J certificatie heeft gekregen, maximale veiligheid gegarandeerd dus.

Dankzij de hoogwaardige specificaties weegt deze polycarbonaat helm slechts 1350 gram*. Dit gewicht in combinatie met een EPS binnenlaag met verschillende hardheden garandeert maximaal draagcomfort.

Alle versies levert BELL met een helder en een dark smoke vizier inclusief Nutrafog II™ Anti-condens, Anti-scratch en UV-Bescherming. Deze high-end specificaties en een prijs van €259,99,- verklaren het grote succes van de Bell Broozer.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?