donderdag 6 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Ben jij een kilometervreter? Geef je dan op voor de rubriek ‘Marathonmotor’

Met fantastisch, droog en niet te warm of koud weer, loopt het motorseizoen nog altijd door en het lijkt er op dat het nog wel even mooi weer blijft. Rijden dus! 

Doe jij dat op een motor met minimaal 90.000 kilometers op de teller en heb je het merendeel zelf gereden? Dan zijn wij voor de MOTO73-rubriek Marathonmotor op zoek naar jou. Het maakt ons niet uit of je die kilometers in vier jaar of in 25 jaar bij elkaar hebt gereden, zolang je dat maar (grotendeels) zelf gedaan hebt.

Vind je het leuk om een keer je eigen (motor)verhaal, en dat van je motor, met ons te delen, geef je dan op voor de rubriek Marathonmotor en stuur een mailtje naar marathonmotor@mpsadventure.nl. Ruim meer dan vierhonderd lezers gingen je de afgelopen zeventien jaar voor!

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen