zondag 19 mei 2024

UPDATE: Ben jij in het bezit van een Kawasaki Ninja? Geef je op voor ‘Wat Rij Jij?!’

De Kawasaki Ninja bestaat 40 jaar. Dit willen we vieren we met een speciale Wat Rij Jij?! Kawasaki Ninja-editie! Ben jij in het bezit van deze iconische motor? Dan komen we graag met een camerateam bij je langs om te praten over jouw Ninja.

Deze speciale Wat Rij Jij?! Ninja-editie zal te zien zijn in Motor.NL TV bij RTL7 en wordt gepubliceerd op ons YouTube-kanaal.

Opnamedata:

– Donderdag 4 april 2024

Bezit jij een Kawasaki Ninja én heb jij op donderdag 4 april overdag een uurtje voor ons de tijd? Geef je dan snel op via onderstaand formulier.

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN!

Heb jij op dinsdag 26 maart nog niets van ons gehoord? Dan behoor je deze keer niet tot de geselecteerden. Alle achtergelaten gegevens worden na de draaidagen conform de AVG verwijderd uit ons systeem.

Toestemming voor Publicatie: Je geeft hierbij toestemming aan Motor.NL en haar gelieerde ondernemingen om uw deelname, inclusief maar niet beperkt tot uw beeld, stem, en motorvoertuig, te filmen, op te slaan, te bewerken en te publiceren op het YouTube-kanaal van Motor.NL en op andere door Motor.NL gebruikte mediakanalen.

Gebruik in Drukwerk: Je erkent en stemt ermee in dat de content die tijdens uw deelname aan “Wat Rij Jij?!” wordt geproduceerd, ook gebruikt mag worden in onze tijdschriften, waaronder MOTO73 en Promotor magazine, zonder verdere compensatie of voorafgaande kennisgeving.

We proberen uiterlijk maandag 7 februari de geselecteerde deelnemers te benaderen. Heb jij na deze datum nog niets van ons gehoord dan behoor jij deze keer niet tot de geselecteerden.

Maikel Sneek
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor Motor.NL offline en online samen.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen