Benelli lanceert myBenelli app met MOTO.APP

Benelli heeft myBenelli gelanceerd, een nieuwe app ontwikkeld in samenwerking met MOTO.APP. Het werd ontworpen om altijd verbonden te zijn met je motorfiets. Natuurlijk kun je routes, activiteiten en emoties te delen met andere Benelli-rijders.

Alle motoren uit het Benelli 2021-gamma, met een cilinderinhoud gelijk aan of groter dan 500 cc, zijn standaard uitgerust met een b-box. Dat is een eigen black box die in staat is om rechtstreeks te communiceren met de myBenelli app.

Een van de beschikbare functies is dat de b-box ritten registreert, op elk moment de positie van je Benelli controleert en met een waarschuwing waarschuwt voor bewegingen als de motor is uitgeschakeld.

Ducati: Naadloze versnellingsbak voor de Panigale?

myBenelli zal ook alle routes bijhouden, reisstatistieken bijhouden (tijden, snelheid, brandstofverbruik, type routes), je kunt afbeeldingen toevoegen en ervaringen delen met andere leden van de Benelli-community.

myBenelli is ook ontworpen om de eigenaar ook te informeren over de gezondheidstoestand van de motorfiets. Zo is het altijd mogelijk de batterijstatus te controleren, het onderhoud van je Benelli te plannen en de dichtstbijzijnde dealer te vinden om een afspraak te maken. Bovendien kun je met myBenelli je eigen geofence, een virtueel hek, in te stellen rond je Benelli. Komt-ie buiten het hek, zal de app je waarschuwen. In feite is het een eerste echalon antidiefstalsysteem.

myBenelli is speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van Benelli. Via de nieuwe app is het namelijk mogelijk om je eigen Motorclub op te richten, je motoractiviteiten te delen op sociale netwerken en altijd in contact te staan met andere gebruikers. Bovendien ben je vanuit de app verbonden met de Benelli-wereld: je kunt de catalogus inzien, winkelen in de e-shop en je blijft steeds op de hoogte van al het nieuws van het merk Leoncino.

myBenelli is er voor Android- en iOS-toestellen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?