Bering Squadra

Speciaal voor de zomer heeft Bering het nieuwe Squadra-jack ontwikkeld: de jas is gemaakt van fibre tech, wat geheel winddoorlatend is en daardoor ook op nóg warmere dagen (in het buitenland waarschijnlijk…) de protectie wordt verzorgd door Knox en voor de verkeersveiligheid doet 3M Scotchlite een duit in het zakje.

Verder vind je uiteraard de nodige zakken op de gebruikelijke plaatsen, waaronder een zak voor je telefoon. Verkrijgbaar in verschillende kleuren in de gangbare maten. Prijs: 99 euro. Meer informatie: www.bering.fr.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.