vrijdag 29 maart 2024

Bering Squadra-jack: Stijlvolle en beschermende motorkleding voor de zomer

Het Franse motorkledingmerk Bering kleedt je deze zomer in stijl met het Squadra-jack. Met zijn getailleerde pasvorm en stijlvolle uitstraling is dit jack perfect voor motorrijders die op zoek zijn naar zomerse motorkleding.

Duurzaamheid en bescherming in het Bering Squadra-jack

Onder het stijlvolle oppervlak biedt het Bering Squadra-jack duurzaamheid en bescherming. Gemaakt van Twiltex-polyesterstof, combineert het comfort met een solide constructie. Het jack is uitgerust met verwijderbare verstelbare elleboog- en schouderbeschermers van het Alpha CE Level 1, waardoor een aangepaste pasvorm en verbeterde veiligheid mogelijk zijn. Met PPE-certificering volgens de EN17092:2020-norm, biedt het Squadra-jack gemoedsrust tijdens motorritten.

Maak deze zomer indruk met deze unieke Datona barbecue

Praktische functies en extra veiligheid

Naast stijl en bescherming heeft het Bering Squadra-jack ook handige functies. Het jack bevat een lus om een broek aan te bevestigen, waardoor motorrijders een complete outfit kunnen creëren. Met meerdere zakken, waaronder externe zakken, een schouderzak en een portemonneezak, biedt het voldoende opslagruimte voor essentiële items. Stretch op de heupen zorgen voor een betere pasvorm en comfort, terwijl interne polsaanspanning zorgt voor een verstelbare pasvorm rond de polsen. Reflecterende inzetstukken verhogen de zichtbaarheid en veiligheid bij weinig licht.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen