maandag 29 april 2024

Suzuki V-Strom 800DE Rally Edition – Avontuurlijke Motorfiets

Ontdek de nieuwe Suzuki V-Strom 800DE Rally Edition, nu verkrijgbaar in Frankrijk. Deze verbeterde versie van de populaire middenklasse adventure is speciaal ontworpen voor offroad avonturen en biedt een indrukwekkend scala aan functies.

Opvallende Graphics voor een Unieke Look

Met opvallende graphics op de tank en handbeschermers trekt de nieuwe V-Strom direct de aandacht. Deze unieke uitstraling geeft de motorfiets een onderscheidend karakter en laat zien dat de berijder klaar is voor avontuur.

Test 2023 Suzuki V-Strom 800DE: ruige werker

Bescherming op Ruig Terrein

Om ervoor te zorgen dat je zorgeloos over ruig terrein kunt rijden, is de Rally Edition uitgerust met een stevige carterbescherming. Deze robuuste bescherming zorgt ervoor dat de gevoelige onderdelen van de motor beschermd blijven tegen schade door rotsen en obstakels.

Krachtige Verlichting voor Optimaal Zicht

De valbeugel aan de voorkant van de motor biedt niet alleen extra bescherming, maar fungeert ook als houder voor de mistlampen. Hierdoor heb je altijd optimaal zicht, zelfs in slechte weersomstandigheden of bij offroad rijden in het donker.

Betrouwbare Grip op Elk Terrein

De offroad-georiënteerde Bridgestone AX41 banden zijn heel geschikt voor avontuurlijke ritten op grind- en modderpaden. Deze banden bieden een uitstekende grip en tractie, zodat je met vertrouwen elk terrein kunt verkennen.

Volledig Uitgerust voor Elk Avontuur

Maar… de Rally Edition-kit voor de nieuwe V-Strom 800DE is momenteel alleen verkrijgbaar in Frankrijk, voor €1.299,-. Mogelijk dat Suzuki NL ook met zo’n pakket komen.

Bron: Le Repaire Des Motards

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen