donderdag 28 september 2023

Maak deze zomer indruk met deze unieke Datona barbecue

Een gereedschapswagen en een barbecue in een! Wat wil je nog meer? Want hier steel je de show mee bij vrienden en familie en op het werk. Webshop datona.nl ken je vooral van gereedschap, werkplaatsinrichting en auto- en motortools. Maar sinds kort is het assortiment uitgebreid met een bijzonder item: de Datona barbecue. 

Wat meteen opvalt, is dat de unieke barbecue helemaal in Datona-stijl is afgewerkt. Hij past daardoor perfect bij alle werkplaatsen en garagebedrijven. Met 5 ‘gereedschapslades’ heb je genoeg plek om al je barbecuegereedschap op te bergen. Zo heb je alles wat je nodig hebt bij de hand. Het gatenbord aan de zijkant is ideaal om bijvoorbeeld tangen, spatels en flesopeners aan op te hangen.

Kunstenaar maakt van karton motor uit Zelda videogame na

De BBQ heeft vier wielen, waarvan twee zwenkwielen met rem. Zo verrijd je hem gemakkelijk en zet je hem stevig neer op de plek waar je hem wilt hebben. Je kunt zowel met als zonder deksel barbecueën. Zo maak je altijd de lekkerste kippenpoten, steak, speklapjes of hamburgers. Houdt je het deksel gesloten, dan zorg je ervoor dat je vlees gelijkmatiger gaar wordt. Bak je je vlees op het laatste moment nog een aan zonder deksel, dan creëer je een heerlijk knapperig randje.

Deze mag niet ontbreken op een zomerse ‘vrijmibo.’ Iedere monteur kan deze BBQ wel gebruiken in zijn werkplaats. 

Dit jaar wordt het begin van de bouwvak in stijl ingeluid tijdens de jaarlijkse BBQ!

Datona.nl sleepte afgelopen jaar voor de zesde keer op rij de titel ‘Website van het Jaar’ in de wacht. De gereedschapswebshop werd uitgeroepen tot ‘Beste Website’ en ‘Populairste Website’ in de categorie Vervoer. Je kunt er terecht voor alles voor je werkplaats en garage, zoals gereedschapswagens, werkbanken, gereedschap en oprijplaten. De winkel in Haulerwijk is dagelijks geopend tot 21:00 en online www.datona.nl altijd gratis verzending en retour.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image