dinsdag 16 juli 2024

Bestel nu de nieuwe MOTO73 editie #10

MOTO73 editie 10 ligt nu in de winkel én is hier online te bestellen. In deze nieuwe editie van MOTO73 o.a. een dubbeltest van de BMW F900R vs Kawasaki Z900. Een ‘Champions League’ duel tussen middenklasse-nakeds. Verder hebben we tourverhalen over Midden-Limburg en West-Friesland, we testen de Suzuki V-Strom 1050XT en bezorgen we eten met Bo Bendsneyder. Dit en nog heel veel meer lees je in MOTO73 #10.

Onze (digitale) abonnees kunnen het magazine lezen via deze link.

Onbekend & Onbemind – Midden-Limburg

Nee, het heeft geen heuvels. Daarvoor moet je in Zuid-Limburg zijn. Maar als je eens wat anders wilt rijden dan in optocht over de Mergellandroute, dan is Midden-Limburg een topbestemming: stil, mooi, gevarieerd en vol onbekend terrein.

Suzuki V-Strom 1050XT

Ruim een jaar geleden doken de eerste berichten op over een Suzuki DR Big-revival op basis van de V-Strom. Qua uiterlijk is de V-Strom 1050XT een rijdend eerbetoon. Dat maakt nieuwsgierig naar zijn rijeigenschappen.

How To – ketting reinigen en smeren

De ketting van je motorfiets vormt een essentiële verbinding tussen je motorblok en je achterwiel. Toch wordt-ie vaak vergeten in het reguliere onderhoud. Nick Enghardt laat stap voor stap zien hoe je het reinigen en smeren van de ketting aanpakt.

Triumph Speed Triple

‘Ongemerkt goed’. Zo omschrijft één van de drie gastrijders de Triumph Speed Triple in de nakedtest uit 2007. Is dat zoveel jaren later nog steeds het geval? Voor de serie Weerzien rijden we opnieuw met een Speed Triple uit die tijd.

Bo Bendsneyder in coronatijd

Zo rijdt je de eerste race van het seizoen in Qatar en zo slaat het coronavirus toe en is het voorlopig gelijk je laatste race. Moto2-coureur Bo Bendsneyder ging niet bij de pakken neerzitten. Hij bood zijn oom en tante aan om te helpen. Overdag traint hij en ’s avonds is hij pizzabakker en -bezorger. We bieden een kijkje in de keuken.

Marathonmotor: Honda Pan-European

Een Honda Pan-European is de motor bij uitstek waar je uitstekend kilometers mee kunt maken. Servé Seijts laat per jaar gemiddeld zo’n 30.000 kilometer asfalt onder de wielen door rollen.

EN VERDER
  • Dubbeltest:      BMW F900R vs Kawasaki Z900
  • Ducati Multistrada 1260S Grand Tour
  • Motorleven van Coen Worst
  • Column Boudewijn Geels
  • Tanktastocht #3 – West-Friesland
  • Toekomst van navigatiesystemen
 SPORT
  • Nicky Hayden en Honda in 2006
  • Flashback – Anne van der Helm
  • De Terugblik – Colin Edwards
Maikel Sneek
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor Motor.NL offline en online samen.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen