woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Bestel nu je exclusieve KouwePotenTocht T-shirt!

Zaterdag 29 oktober rijden we weer de KouwePotenTocht. Het thema dit jaar is ‘Grenspalen’ en het wordt een prachtige toertocht langs de Belgisch-Nederlandse grens. Uiteraard hoort bij deze rit weer een mooi T-shirt als aandenken. Ook dit jaar is het weer een gaaf design geworden, zoals je hierboven kunt zien.

Bij het bestellen van je deelnameticket, kun je direct een T-shirt bijbestellen. Heb je al een ticket besteld? Dan kun je gewoon nog apart een T-shirt bestellen op de website van Ticketpoint. Het T-shirt kost € 9,50.

Let op: de T-shirts zijn uiterlijk tot woensdag 19 oktober te bestellen! Op de dag zelf is het niet mogelijk om een T-shirt aan te schaffen.

Kijk voor meer informatie op motor.nl/kouwepotentocht of bestel direct je tickets via Ticketpoint.

Informatie KouwePotenTocht 2022

Datumzaterdag 29 oktober 2022
StartpuntSchuttershoeve in Weert (Herenvennenweg 35, Weert)
EindpuntBergen op Zoom
Afstandzo’n 250 km
Routewordt na inschrijving uiterlijk 21 oktober 2022 toegezonden
Prijs clubleden en abonnees€ 55,00
Motor.NL Riders Club, Motormaatje, MOTO73, Promotor, Motor.NL Premium + maximaal twee introducees die voor het kortingstarief mee mogen rijden
Prijs niet-leden€ 65,00
Inclusiefontvangst met koffie en luxe gebak, uitgebreide lunch, volledig verzorgd diner en een geweldige route
KouwePotenTocht 2022 tshirt
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen